torstai 7. helmikuuta 2013

Bloggari on mun ammattinimike

Lupasin ystävälleni Titalle alkaa kirjoittamaan sille blogia. Tosin petin lupaukseni sanoessani, että alan kirjoittamaan sille privaattipäiväkirjaa ja nyt kuitenkin promoan tätä kakkapaperin palasta neljällesadallekahdellekymmenelleviidelle muulle ihmiselle. Ajattelin myös että tää on samalla jonkunlainen palvelus niille raukolle, jotka ei Facebookissa osaa klikata "hide all stories from Janina"- painiketta. Mutta joka tapauksessa mähän olen ihminen joka ei kestä yhtään mitään kritiikkiä, eli kaikki negatiivinen palaute Titta Pennaselle. Kiitos. Tosin en usko että sun kannattaa alkaa tätä kakkaa mitenkään kritisoimaan, sillä se tuskin tulee muuttumaan yhtään sen laadukkaammaksi.

En rehellisesti sanottuna tiedä miksi perustaa blogi, jos ei ole mitään fiksua sanottavaa. Toisaalta oon huomannu että kauheen monia kiinnostaa myös se jos joku ihan random tyyppi on ostanu uudet pilkkusukkikset ja postailee niistä sukkiksista 3 erilaista kuvaa bloggeriin. Mutta niin, perustin kuitenkin. HA!!! Jutuissani ei tule luultavasti olemaan mitään järjen hiventä, eikä ne varmaan tule olemaan kovin syvällisiä. Mua myös vituttaa tosikot. Eli sulje tämä sivu nyt, jos uskot olevasi totinen ihminen, tai jos joku on joskus sanonut sulle että oot vitun ärsyttävä tosikko.

Anteeksi myös äidille<3 etukäteen. Saatan käyttää välillä joitain voimasanoja, joista et niin pidä. Muistan kuitenkin elävästi sen hetken kun ajoit meidän vihreellä Ford Fiestalla Veikkolan S-marketin parkkiin ja kiljaisit todella agressiivisesti mutta sievästi "Vittu!", kun joku kanssaliikennöitsijä toilaili. Tai sä toilailit, en sitä ihan tarkkaa muista. Muistan vaan että kiljaisit, joten olkoon lapsesikin kiljuminen hyväksyttävää.

Ja kyllä joo EI ole jäämässä tämä ulkoasu tämän näköiseksi. Tän paskan käytön opettelu vaatii paljon enemmän kärsivällisyyttä mitä multa voi kukaan tai mikään vaatia."Janina, olet ihan helvetin dorka, eikä tähän mitään atk-taitoja tarvita." Ole hiljaa.

Tällä hetkellä mua ärsyttää muuten aivan todella hirveän kovasti asua tässä kanaalin varressa könöttävässä akvaariossa, jossa huolimatta siitä olenko kellarissa vai keittiössä, mut häikäisee joko aurinko, tai meidän Korealaisen ikkunanpesijän naurava naama. Siis aurinko itsessään on kiva objekti, eikä meidän ikkunanpesijässä ihmisenä oo mitään vikaa. Mutta miksi rakentaa(kasata) talo jossa on niin paljon ikkunoita ja lasia, että sun täytyy palkata henkilökohtanen ikkunanpesijä ja voit vilkuttaa kadulla kävelevälle naapurille istuessasi paskalla? Design. Muotoilua. Ollaan luovia ja muotoillaan laatikko.

En oikeesti kestä kirjoittaa enää. Häikäisee enkä näe näyttöä.

4 kommenttia:

  1. Tämä blogi menee suosikkeihin. Olet ihana <3

    VastaaPoista
  2. oot hauska! t. daniel

    VastaaPoista
  3. Hah! Kiitos Daniel. Olipa muksaa heti herätessään kuulla että on hauska.

    VastaaPoista