torstai 28. helmikuuta 2013

Minzzzzzi Da Vincccci

Varasin eilen lennot Köpenhaminaan, josta porskutan junalla Minjan luo Malmön ghettoihin. Mun piti olla spontaani ja lähteä jo huomenna, mutta eihän noi lentojen hinnat tälläisellä varotusajalla oo enää inhimillisissä mitoissa. Tää fiilis on ihan mahtava. Voisin verrata tätä fiilistä semmoseen tunteeseen jota saattaisin tuntea, jos vaikka voittaisin kuukauden loman Balille. En yhtään ihmettelis, vaikka Malmössä alkais kasvamaan palmuja. Tän mun lentelemisen ansiosta ilmastokin kuitenkin lämpenee varmaan ihan hyvää tahtia, niin saadaan sitten suotuisat olosuhteet palmujen kasvulle myös Malmöön.


Minz ja Janz Thaimaassa 2007. Anteeksi Minja.
 
Ei olla nähty Minjan kanssa vuosiin, mutta kahden viikon päästä tavataan. On ollut ihanaa huomata, että tälläinen pitkin poikin haahuilu tuo semmoisia vanhoja etääntyneitä ystäviä takaisin elämään. Semmoisia haahuilijoita. Vaikka ei edes tavattaisi, niin sellaisen jonkun kovin kummallisen yhteyden tuntee koko ajan. Ihanaa.
 
MINZZZ!!

2 kommenttia:

  1. Haahuilija tunnistaa toisen haahuilijan, yleensä haahuilemassa jossain haahuilutilassa, haahuilupaikassa, haahuiluajassa. Haahuillaan <3

    VastaaPoista
  2. Sinä voisit Anu vaikka ryhtyä Johanna Kurkelan biisien sanoittajaksi!

    VastaaPoista