tiistai 12. helmikuuta 2013

Stamppot should be illegal

Mua oli vissiin joku smurffi käynyt haukkaamassa hanurista yön aikana. Kaikeksi onneksi lapsilla oli myös joku super känkkäränkkä aamu, niin saatiin sitten ihan ryhmärämänä ärjyä toisillemme ilman että kukaan loukkaantui. Varmaan tosi kypsän näköistä toimintaa kun lähes 23- vuotias au pair kiukuttelee 6 ja 10- vuotiaille lapsille aamupalapöydässä, rouskuttaen samalla Kellog'seja tosi maanisesti. Sam piti tottakai huolen siitä, että neiti au pair saataisiin entistä suivaantuneemmaksi ja päätti matkia perässä jokaisen sanan ja eleen minkä tein. Aamupalan päätteeksi mua ei oikeesti edes kiinnostanut se fakta, että Puck halusi lähteä kouluun ilman housuja.

Some angry little smurf sneaked into my room last night and did something to me. Obviously the same smurf did also something to Sam and Puck. I felt like really mature 23- years old woman while arguing with two little girls on the breakfast table. Sam took care of the fact that if this this au pair wasn't already pissed off, she would be totally pissed off after our peaceful breakfast moment. At that moment where we were about to head to school, i didn't even care that Puck wanted to leave without pants on.

Päivän asu/outfit of the day

Tässä perheessä on oikeasti todella harvoin tälläsiä känkkäränkkä aamuja. Yleensä koulun käytävillä kaks unenpöpperöistä söpöläistä pitää mua käsistä kiinni ja kertoo mitä unia on nähnyt edellisenä yönä, kun samaan aikaan muiden kakarat ovat väriltään punaisia ja heittelevät eväsleipiänsä lattioille ja seinille. Yleensä au pairikin on hyvin leppoisalla tuulella. Tänään mua ei pidetty käsistä kiinni eikä kukaan puhunut mitään.

To be honest.. In this family these kind of mornings don't appear often. Barely once in a month. Normally i walk along the hall way at school with two little cuties, who are telling me about dreams what they saw last night, while other kids are screaming and throwing their lunch sandwiches on the floors and walls. Well.. not litreally. But something like that. This morning no one didn't hold my hand.


outfit of the day 2

SBT:n pojilta odotellaan sitten jotain palkkiota tälläsestä markkinoinnista. Suattaapi alkaa T-paita tilauksia ropajamaan! Terveisiä vaan Laurille.
 
Kuka oikeasti on keksinyt ruoan nimeltä Stamppot? Mörssätään perunat, kaalit ja pekonit sekasin. Sitten syödän se makkaran kanssa jonka lihapitoisuus on joku 10% ja hoetaan koko ruokailun ajan kuinka terveellistä se on. Todella E- ja C- vitamiinipitoista!
 
Who is this awesome person who created this "food" called Stamppot?
 
Ik heb iets voor hem te vertellen.
 

4 kommenttia:

  1. Stamppot kuulostaa ihan kelpo bulkkisapuskalta. Makkarassa tuon E- ja C-vitamiinipitoisuuden salaisuus?

    VastaaPoista
  2. Erittäin varteenotettava huomio, Anu. Vielä kun heittäisi vähän Kesoa kylkeen niin avot. Ruoka ei edes muistuttaisi ulkonäöltään mitä tahansa oksennusta, vaan bodarin oksennusta. Harmi että tällä hetkellä on jollekin ihan muulle tarvetta, kuin bulkille.

    VastaaPoista
  3. Jos tosta logosta edes puolet näkyis niin voisin kiittää.

    VastaaPoista