torstai 7. helmikuuta 2013

Gimme moreeee!

Meikän host iskällä Ivolla on taipumus ostaa kaikkea tosi turhaa sälää talo täyteen. Tai no ei se itseasiassa edes niin paha tapaus ole. Vois olla ja on varmasti paljon diipimpää settiä joissain muissa talouksissa. Oon optimisti. Ei täällä missään "hyihyi mitä kulutusta"- oksennuksessa joudu kuitenkaan uimaan. Tosin talo on pinta-alaltaan melko suuri. Ehkä se hämää.

Tänään Ivo tuli maustelaatikko-ostoksilta Ikeasta kera kassejen. Sillä on siis aikomus laittaa meidän kaikki 8 maustepurkkia järjestykseen niihin laatikoihin, kun ei kuulema löydy mitään koskaan ikinä mitenkään kun etsii. Itse yleensä löydän. Oon niin hyvä tyyppi etten tarvii maustelaatikoita. Maustelaatikot on luusereille!

Mutta siis kyse ei nyt tosiaan oo niistä maustelaatikoista, vaan siitä mitä löysin sieltä maustelaatikoiden seasta. Jotain ihan älytöntä. Jollekin tää saattaa olla jo ihan old school settiä, mutta mä oon niin jälkikäyskentelijä, että mä en meinannut uskoa silmiäni. OMENAN LOHKOJA. Mitä paskaa?

Maailman turhimpia keksintöjä top viitoseen ehdottomasti. Mun maailmassa tää biittaa jopa tukisukkahousut. En todellakaan tarvitse tätä. Maailma ei tarvitse sinua omenaleikkuri. Mene pois sinne mistä tulit. Mutta kun se on niin kätevä. Se on Ikeasta. Söpön värinen. Ja niin halpa. Eikä enää tarvii käyttää veitsiä. Joku tyyppi jossain on vahtinu tämän odjektin surullista valmistusprosessia ja ihan varmasti hymäillyt ääneen "tee työtä jolla on tarkoitus". Ainaki mä olisin hymäillyt.

Kelasin että ok. Jos onnistun tällä värkillä tekemään lohkoperunoita, niin nousee propsit takuulla enkä luovu tästä enää i-k-i-n-ä. Perunat lenteli kuitenki ihan helvetisti pitkin työtasoa ja lattioita. Olivat liian kovaa kamaa. Paskan möivät. Turhuuksien roviolle sanoisi herra kalpeanaama. Minä taidan joutaa turhuuksien roviolle. Ainiin. Sen nimi on SPRITTA. Siis sen lohkojan. Se on tyttö?

En tykkää turhuuksista. Itselläni ei ole ollenkaan turhuuksia. Ei ole. Ei.

My host dad Ivo has this habit to buy everything "as unnesseccasy as possible" -stuff into our home. You know, just because.. Just because, because. Just because you don't need it. I never understand these people who does this kind of impulsive shoppings. That's maybe because i'm the poor wnb hippie bitch who never has money to buy anything unneccessary for herself (i really don't! I need everything i buy.). Yup. I'ts lady poor talking now. So if you're impulsive shopper, don't feel bad about it. I'm just jealous. Don't stop doing your spontaneous shoppings.

Today Ivo came home with his Ikea bags full of some small plastic boxes. Determinedly he told me how he's going to organize all our 8 spice jars into these boxes. He told me that he never finds anything from that messy cupboard. Well.. I don't have this problem. But that's just because i'm such a good person. Those plastic boxes are for loosers.

But however these plastic boxes aren't the thing what i wanted to talk about. And i know you're not interested, but thats your problem. Not mine. My problem is this item. This piece of plastic which makes apple slices for you. Just one press and tsadaaaaaaaaaaa you got 8 cute slices of apple. How fucking awesome is that! We absolutely need this piece of plastic in our kitchen. And i'm sure you need it also. We absolutely need it. Just because it is so unneccessary, it is so cute, it is so cheap. It is so from Ikea. It is so awesome. We don't have to cut apples anymore. We have this thing called SPRITTA. Yup. It is her name. It is she.

When i hold this little piece of vanity in my hands i hear someone, somewhere singing something like "Do job which has a meaning lallallaaaaaaaaa..".

Well i still wanted to give a try for this little cutie. "If  you can make some sliced potatoes for me, i will fucking use you every day from now on.". Unfortunately my potatoes were too hard bite for this piece of shit and were  flying all over our kitchen. I got zero slices. Go Spritta. Go to the place where you belong.

 I don't like vanities. I don't have vanities. No. Never.




Yksi painallus riittää.

Zim Zlatan Bim.
 
 
Yes i need some sleep now.







 
 

8 kommenttia:

  1. No hei perunalle pittää sit suunnitella oma lohkoja sellanen pienempi missä ei oo tuota ympyrää keskellä! Loool

    VastaaPoista
  2. Sä voit suunnitella mulle semmonen!

    VastaaPoista
  3. kerro mistä saan yhtä hyvin itsetunnon kuin sinula....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei anonyymi. En koe, että oma itsetuntoni olisi missään kovin suurissa mitoissa, vaikkakin tällä hetkellä se saattaakin olla vahvimmillaan mitä se on koskaan ollut. Uskon että itsetunto kasvaa vain itseään haastamalla eli mukavuusalueelta poistumalla, pettymällä, erehtymällä, kaatumalla ja nimenomaan sieltä nousemalla jne.. Tämä on siis mun oma teoriani ja uskon että se on ollut suurin tekijä joka minua on kasvattanut. Ennen sitä luuli että itsetunto on all about sitä miltä näytän ja onko kroppani hyvässä kunnossa. Tällä hetkellä olen lihonut kesästä varmaan 10 kiloa mutta itsetuntoni on silti vahvimmillaan mitä se on koskaan ollut. Mutta enpäs minä mikään psykologi kuitenkaan ole ja taitaa olla aika laaja-alainen aihe keskustella tämä moinen. :) Mutta sellainen pieni vinkki sinulle. Nosta mieleesi asia jonka haluat tehdä aivan mielettömän paljon, mutta olet aina ajatellut että et uskalla eikä sinusta ole siihen. Sitten mene ja tee se. Ellei s eole jotain todella typerää kuten pommin räjäyttäminen jne. Eikä mitään tekosyitä. Tosiasiahan on se että me immeiset keksitään itse kaikki rajoittavat tekijät mielessämme. kohteessa

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mun suurempiin suosikkeihini kuuluu silti mansikankaranpoistaja ja kananmunan piikittäjä :) T. Henna

    VastaaPoista
  6. No voi morje! En oo tollasista kuullutkaan saatika niihin törmännyt. Omg..

    VastaaPoista
  7. Tiedät mitä ostaa host-iskälle lahjaksi ;) muuten, minkä maan kellon mukaan nää oikein päivittyy :D

    VastaaPoista